Kabinetit

Maistuisiko kosteat löylyt ja saunahetken päälle kenties rentouttava hetki ulkoporeammeessa? Alppila Bowlingin tiloissa on varattavissa kaksi saunakabinettia, jotka on molemmat varustettu ulkoporeammein. Ruoka- ja juomatarjoilun tarpeidenne mukaiseksti – ota yhteyttä ja tehdään teille mieleisenne paketti saunailtaan, pikkujouluihin tai vaikka kokoukseen!

Pieni
kabinetti

Max. henkilömäärä: 15

Oma sauna: kyllä

Oma pukuhuone: kyllä

Oma WC: kyllä

Oma terassi: kyllä

Ulkoporeamme: kyllä (6 hlö)

Varustelu: Kokousvarustelu (55″ Android TV, kamera, langaton näytönjako, videokonferenssituki, kosketusnäyttöinen valkotaulu, liitännät: 3.5mm audio, ethernet RJ-45, HD-AI, HDMI ,OPS, USB-A 2.0 ja 3.0). Äänentoistojärjestelmä (Bluetooth). Kysy myös karaoke-mahdollisuus.

Iso
kabinetti

Max. henkilömäärä: 40 (70)

Oma sauna: kyllä

Oma pukuhuone: kyllä

Oma WC: kyllä

Oma terassi: kyllä

Ulkoporeamme: kyllä (6 hlö)

Varustelu: Kokousvarustelu (75″ Android TV, kamera, langaton näytönjako, videokonferenssituki, kosketusnäyttöinen valkotaulu, liitännät: 3.5mm audio, ethernet RJ-45, HD-AI, HDMI ,OPS, USB-A 2.0 ja 3.0). Äänentoistojärjestelmä (Bluetooth). Kysy myös karaoke-mahdollisuus.

Ison kabinetin varauksen yhteydessä on mahdollista varata myös osa pelisalia flippereineen ja biljardipöytineen, jolloin tilaan mahtuu kokonaisuudessaan n. 70 henkilöä. Kabinetti ja pelisali erotetaan muusta keilahallista kätevästi äänieristetyllä paljeovella, jolloin oma rauha säilyy myös isommalla porukalla viihtyessä.

Varaa kabinetti

yhteydenotto­lomake

Huomioithan, että koko hallimme mukaan lukien kabinetti- ja saunatilat ovat anniskelualuetta joten omien juomien ja ruokien tuominen ei ole sallittua. Reput ja laukut on jätettävä säilytykseen kassalle. Katso ajantasaiset varausehdot tästä (PDF).