Alppila app

Ota uusi Alppila App NYT haltuun ilmaiseksi!

Alppila Bowlingin uusi Alppila App on ladattavissa alla olevasta linkistä ilmaiseksi!

Alppila App tarjoaa sinulle mahdollisuuden tienata erilaisia etuja Alppila Bowlingin tuotteisiin.

Lataa heti ja aloita pisteiden kerääminen jo seuraavasta vierailustasi!!

Löydät appin latausnapin tältä paikalta kännykälläsi.

Mitä hyötyä Alppila Appista on?

Alppila App on nykyaikainen Alppila Bowlingin kanta-asiakassovellus, jonka avulla tarjotaan asiakkaille parhaat edut ja tarjouksia kuponkien muodossa. Alppila Appin avulla saat sitä parempia etuja ja kuponkeja, mitä enemmän sovellusta käytät ja käyt viihtymässä meillä Alppila Bowlingissa.

Lisäksi Alppila Appissa on mahdollisuus osallistua säännölliseen arvontaamme, varata keilailu- ja biljardivuorot, pelata hauskaa keilailupeliä puhelimella ja ostaa lahjakortit suoraan sähköpostiisi. Alppila App tekee jokaisen oululaisen puhelimesta takuulla astetta hohdokkaamman.

Mitä kupongit ovat ja miten ne toimivat?

Kupongit ovat kertakäyttöisiä tarjouksia. Kupongit määräytyvät saavuttamasi etutason mukaisesti. Mitä korkeammalla etutasolla olet, sitä enemmän ja parempia kuponkeja avautuu käyttöösi.

Kupongit voit käyttää asioimalla Alppila Bowlingissa ja näyttämällä kuponkia puhelimestasi ennen maksutapahtumaa. Avaa kuponki ja klikkaa ”lunasta”, niin henkilökuntamme hyväksyy kuponkisi ja kuittaa sen käytetyksi tietokoneelta.  Kaikki ostot, myös kupongeista ja eduista kerryttävät pistetiliäsi ja pääset helposti jahtaamaan itsellesi uusia ja entistä hohdokkaampia etuja!

Suosittelemme avaamaan kupongin jo ennen kassalle saapumista siltä varalta, että kuponki latautuu normaalia hitaammin.

Mitä Alppila Appin edut ovat ja miten ne toimivat?

Alppila Appissa olevat edut eivät ole kertakäyttöisiä, joten voit hyödyntää niitä loputtomiin. Osa eduista on muistutuksena muun muassa opiskelija- ja eläkeläiseduistamme sekä kanta-asiakkaan omista juomahinnoista. Näiden ”perusetujen” lisäksi tarjoamme kuponkien tapaan lisää ja parempia etuja sitä mukaan, mitä korkeammalle etutasolle olet kivunnut.

Voit käyttää edun näyttämällä etua puhelimestasi ennen maksutapahtumaa. Muistathan tehdä samalla myös ostosummaasi vastaavan pistepyynnön Alppila Appin ”pistepyyntö”-toiminnolla, jotta saat ostostasi Alppila-pisteitä ja pääset taas askelta lähemmäksi yhtä hohdokkaampia etuja.

Mistä Alppila-pisteitä saa?

Alppila-pisteitä saat kaikista muista ostoista, paitsi kupongilla tekemistäsi ostoista. Käytpä siis keilaamassa, saunomassa, pelaamassa biljardia tai nauttimassa ravintolapuolen antimista, saat ostoistasi Alppila-pisteitä.

Mitä hyötyä Alppila-pisteistä on? Millaisia etutasoja on olemassa?

Olet automaattisesti aluksi pronssi-tasolla, jonka jälkeen voit edetä hopea-, kulta- ja platinatasoille. Hopea-tason raja on 1000 pistettä, kulta-tason raja 2000 pistettä ja platinatasolle pääsee 4000 pisteellä. Jokainen Alppila Bowlingissa käytetty euro vastaa kymmentä Alppila-pistettä eli hopea-tasolle pääsee 100 euron vuosiostoilla, kulta-tasolle 200 euron vuosiostoilla ja platina-tasolle yllät 400 euron vuosiostoilla. Mitä paremmalla tasolla olet, sen arvokkaammista eduista pääset nauttimaan.  Jokainen ansaitsemasi piste säilyy pistetililläsi vuoden eli 12 kk ja etutasosi määräytyy kulloisenkin pistemäärän mukaan. Jokaisella pistetasolla aukeaa lisää uusia kuponkeja ja etuja, joten pisteitä todella kannattaa muistaa kerätä.

Miten saan Alppila-pisteitä?

Asioidessasi Alppila Bowlingissa Sinun tulee tehdä pistepyyntö maksutapahtuman yhteydessä Alppila Appissa. Henkilökuntamme kuittaa pistepyyntösi tietokoneelta ja Alppila-pisteet kilahtavat tilillesi hetken kuluttua (vaatii yleensä sovelluksen käynnistämisen uudelleen).

Haluan vaihtaa salasanani tai poistaa Alppila App -tilini. Miten se onnistuu?

Se onnistuu näppärästi Alppila Appista. Klikkaa itsesi alareunan valikosta ”lisää”-valikkoon. Tämän valikon takaa löytyy mahdollisuus vaihtaa salasana ja tarvittaessa poistaa Alppila App -tili kokonaan.

Mitä Alppila App maksaa?

Alppila Appissa on ainoastaan edullinen 10 euron kertamaksu, jonka maksamalla saat nauttia ikuisesti Alppila Appin rahanarvoisista eduista. Alppila Appissa ei ole lainkaan kuukausi- tai vuosimaksuja eikä mitään muitakaan piilokuluja… Alppila App on siis mitä paras sijoitus. Toisinaan saatamme järjestää kampanjoita, jossa tarjoamme liittymisen veloituksetta tai alennushintaan.

Mitä teen, kun minulla on kehitysvinkkejä Alppila Appista tai en löytänyt vastausta kysymykseeni?

Otamme erittäin mielellämme vastaan palautetta sovelluksestamme ja kehitämme sitä aktiivisesti entistä paremmaksi Sinua varten.

Laita viestiä kaikissa kehitysideoissasi: info@alppilabowling.fi